Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tomate maduro
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
- 50 g de pepino en trozos
- 25 g de nueces peladas
- 50 g de queso feta en trozos
- 25 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 g de vinagre
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de lubina entera, limpia y eviscerada (2 lubinas de aprox. 500-600 g c/u)
- 500 g de tomates en rama pelados
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 450.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 Min
Salmón al limón y soja
1h 30min
Bacalao con puré de guisantes
30 Min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 Min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1 Std.
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30 Min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada y yogur con salsa de mango
12 Std. 50 Min
Coliflor gratinada
50 Min
Buñuelos de bacalao y patatas
30 Min
Salmón asado con tomates secos
20 Min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 Min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 Min