Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tomate maduro
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
- 50 g de pepino en trozos
- 25 g de nueces peladas
- 50 g de queso feta en trozos
- 25 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 g de vinagre
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de lubina entera, limpia y eviscerada (2 lubinas de aprox. 500-600 g c/u)
- 500 g de tomates en rama pelados
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 450.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1 godz.
Pollo al limón y parmesano con cintas de calabacín
30min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Cuscús festivo
15 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Menú: Sopa de tomate y judías. Tortilla con kale y queso feta
40min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45min
Gratén de patata y pescado
1 godz. 10 min
Briouats rellenos de queso y pistacho - Marruecos
1 godz. 10 min
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30min
Salmón asado con tomates secos
20min