Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 150 g de calabaza en dados de 2-3 cm
- 1 tomate maduro en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 4 patatas pequeñas en rodajas (aprox.350-400 g)
- 2 corazones de alcachofa frescos
- 120 g de judías verdes redondas frescas
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- ½ cucharada de comino en grano
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 800 g de agua
-
400
g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos de 5-6 cm
nebo 400 g de bacalao al punto de sal, en trozos de 5-6 cm - 1 diente de ajo picado
- 2 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 981.2 kJ / 234.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Fideos al corinto estilo bereber
1 Std. 30 Min
Judías blancas con langostinos y almejas
50 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Penne alla puttanesca
20 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Allipebre de rape
45 Min