Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 385.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Rotolo di frittata
45min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Cotolette di spinaci
1h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Patate schiacciate al forno
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Focaccia a bastone
5h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min