Focaccia di patate in padella

Focaccia di patate in padella

4.5 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

  • 500 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di fecola di patate
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 150 g di provola a fette
  • 80 g di prosciutto cotto a fette

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 385.6 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 874 kJ / 209 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...