Focaccia di patate in padella

Focaccia di patate in padella

4.8 16 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 4 rametti
  • di pepe nero macinato fresco
    2 - 3 pizzichi
  • uova
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di fecola di patate
    30 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di provola a fette
    150 g
  • di prosciutto cotto a fette
    80 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 209 kcal / 874 kJ
Protein 12.5 g
Tuk 11.2 g
Sacharidy 15.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sodík 385.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...