
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a dadini (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 452 kcal / 1891 kJ
- Protein
- 32.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 202.2 mg
Alternativní recepty
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Orata al sale
40min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1hod. 10min