Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 202.2 mg
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min