Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 202.2 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Insalata di polpo e patate
2h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min