Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 202.2 mg
Alternativní recepty
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Orata al sale
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.