Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 洋蔥 (約4-5顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形
- 80 克 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
- 30 克 橄欖油
- 20 克 奶油
- ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 1 ½ 茶匙 黑糖
- 50 克 白醋
- 25 克 麵粉
- 800 克 水
-
1
塊 牛肉高湯塊
nebo 1 塊 雞高湯塊 - 1 片 乾燥月桂葉
- 1 大匙 新鮮百里香葉
- 12 片 (薄片) 法國麵包 ,略乾硬,或其他乾硬麵包
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg