Zařízení & příslušenství
法式洋蔥濃湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥 (約4-5顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形500 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊80 克
-
橄欖油30 克
-
奶油20 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
黑糖1 ½ 茶匙
-
白醋50 克
-
麵粉25 克
-
水800 克
-
1 塊 雞高湯塊牛肉高湯塊1 塊
-
乾燥月桂葉1 片
-
新鮮百里香葉1 大匙
-
法國麵包 略乾硬,或其他乾硬麵包12 片 (薄片)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
819 mg
Protein
8 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan