Kompatibilní verze
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g di acqua
- 2 cucchiai colmi di dado per brodo vegetale
- 160 g di pecorino stagionato, a pezzi
- 2 scalogni, a metà (60 g circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaino di senape
- 8 fichi freschi, a pezzi (400 g circa)
- olio per frittura q.b.
- farina q.b. per infarinare
- 300 g di cipolla, ad anelli (3-5 mm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1903 kJ / 454.9 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 619.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Limonata alle viole
10min
Croccante ai pistacchi
1h
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Korma di verdure con anacardi
55min
Sorbetto zucchine e limone
8h 5min
Cocktail estivo alcolico
10min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto con fichi e speck
40min