麻婆豆腐

麻婆豆腐

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    230 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    450 克
  • 蠔油
    3 大匙
  • 辣豆瓣醬
    3 大匙
  • 鹽 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 切蔥花
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 837 mg
Protein 14.6 g
Kalorie 867.3 kJ / 207.5 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 23.8 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...