Panini allo yogurt e farina di castagne

Panini allo yogurt e farina di castagne

3.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
20 pezzi

Suroviny

Pre-impasto
  • 80 g di acqua + q.b.
  • 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g zucchero
  • 125 g di yogurt naturale non zuccherato
  • 200 g di farina manitoba
Impasto
  • 125 g di farina di castagne
  • 80 g di farina manitoba
  • 70 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • latte q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 200.9 mg
Protein 2.2 g
Kalorie 337.9 kJ / 80.8 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...