Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poireaux, en morceaux d'1 cm (environ 500 g)
- 280 g d'eau
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de farine d'épeautre, ou de blé semi-complète (T110)
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 40 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1930 kJ / 462 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Quiche lorraine
1h 45 min.
Gratin de patate douce et émincé de soja
45 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 Min
Tarte aux légumes du soleil
50 Min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Quiche petits pois et carottes
3 godz. 20 min
Flan de patate douce-carotte à la vapeur et crème au safran
50 Min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Crumble pomme-cannelle
45 Min