Tarte rustique aux poireaux

Tarte rustique aux poireaux

2.6 64 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 parts

Suroviny

  • 2 poireaux en morceaux d'1 cm (environ 500 g)
  • 280 g d'eau
  • 2 œufs
  • 150 g de ricotta
  • du poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 300 g de farine d'épeautre ou de blé semi-complète (T110)
  • ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
  • 40 g de vin blanc

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 15 g
Kalorie 1930 kJ / 462 kcal
Tuk 22 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...