Risotto d'épeautre et poisson mariné
TM6 TM5 TM31

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.9 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 15 g de gingembre frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • 6 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 250 g de petit épeautre
  • 700 g d'eau
  • 400 g de courge butternut
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3117.5 kJ / 763.3 kcal
Protein
39.3 g
Sacharidy
84.8 g
Tuk
29.5 g
Nasycený tuk
12.3 g
Vláknina
15 g
Sodík
1144 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty