Risotto d'épeautre et poisson mariné

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.6 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 15 g gingembres frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • 6 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 250 g de petit épeautre
  • 700 g d'eau
  • 400 g de courge butternut
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1144 mg
Protein 39.3 g
Kalorie 3117.5 kJ / 763.3 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 15 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 84.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...