Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3117.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 1144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15min
Risotto
30 min
Salade d'épeautre aux asperges
55 min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35min
Blinis de pois chiche et butternut
55 min
Risotto printanier
1h
Sarrasin avec champignons
25 min
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1h 15min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min