
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 763.3 kcal / 3117.5 kJ
- Protein
- 39.3 g
- Tuk
- 29.5 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Vláknina
- 15 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 1144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1hod. 35min
Parmentier de lentilles et potimarron
1hod. 25min
Houmous
10min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25min
Aubergines tandoori
35min
Houmous de lentilles corail et poivron
1hod. 20min
Quenelles de blettes au four
1hod. 5min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30min
Dhal de lentilles corail
40min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35min