Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3117.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 1144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Sarrasin avec champignons
25 Min
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 Min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 Min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min