Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix

Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix

3.7 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 450 g de betteraves crues coupées en morceaux
  • 125 g de blanc de poireau coupé en tronçons
  • 150 g de pommes coupées en quatre
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 80 g de sarrasin décortiqué
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g. pour le service
  • 50 g de mâche pour le service
    50 g de roquette, pour le service
  • 50 g de cerneaux de noix pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 570 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 1759.3 kJ / 420.5 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 53.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...