Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (volitelně)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
nebo 150 g de feta, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 372 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Velouté de concombre glacé
10 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min.
Gaspacho de melon
10 min