
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'abricots frais coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
- 80 g de tomate coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre et un peu pour la finition (volitelně)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
nebo 150 g de feta émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 231 kcal / 964 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 372 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1hod. 15min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3hod. 30min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho tomate-fraise
2hod. 15min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3hod. 45min
Soupe froide de courgette à la grecque
2hod. 15min