Gaspacho tomate-abricot

Gaspacho tomate-abricot

3.7 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g d'abricots frais coupés en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 30 g de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
  • 80 g de tomate coupée en morceaux
  • ½ c. à café de paprika doux en poudre (volitelně) et un peu pour la finition
  • 1 pincée de sel
  • 40 g de jambon serrano coupé en morceaux
  • 150 g de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
    150 g de feta, émiettée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 372 mg
Protein 11 g
Kalorie 964 kJ / 231 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...