Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa pesto
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 30 g de albahaca fresca
- 30 g de piñones
- 50 g de queso parmesano rallado
Meloso de pasta
- 125 g de chalota en mitades
- 35 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 manojo de espárragos verdes (de aprox. 350 g) sin la parte leñosa, en trozos
- 75 g de jamón serrano en dados
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 125 g de vino blanco
- 350 g de caldo de verduras caliente
- 300 g de gurullos
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4496 kJ / 1075 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 81.7 g
- Tuk
- 66.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1400.2 mg
Alternativní recepty
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Crema San Germán
40min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Sopa de patata al curry
45 min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Tallarines especiados
50min
Pasta con queso feta al horno
30 min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Macarrones alpinos
45 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Gratinado de patata
1h 10min