
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 telur
- 1 ¼ sdt garam
- ⅛ sdt lada putih bubuk
- 1200 g air
- 150 g beras dicuci dan dikeringkan
- 30 g kacang walnut tanpa kulit
- 5 g jahe segar
- 15 g minyak wijen
- 25 g jamur shitake kering rendam sampai lunak, potong dadu
- 130 g pakchoy potong kecil-kecil (sekitar 0,5 cm)
- ½ sdt lada hitam bubuk
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 270.8 kcal / 1132 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Nasi Goreng Yangzhou
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Vegetarian
35min
Bubur Sapi dan Jagung
35min