Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (volitelně)
- 2 el honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Pompoen baba ganoush
35min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min