Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (volitelně)
- 2 el honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenbrood
1u. 45min
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Kip tikka masala
1h 10 min
Goulash van linzen en champignons
45 λεπτ.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1sa 15 dk
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Pierogi met vlees
1ωρ.
Flatbread gevuld met mozzarella
45 λεπτ.
Vegetarische bonenburger
1sa 20 dk
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3sa 25 dk
Moussaka met linzen
2ωρ. 20 λεπτ.
Advocaat
10min