Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (volitelně)
- 2 el honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30 min
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Žádné hodnocení
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Noten bolognese
35 min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení