Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g tomate-chucha
- 160 g beringela s/ extremidades, cortada ao meio verticalmente
- 1 - 2 pitadas de sal
- 110 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g miolo de noz
- 1 - 2 dentes de alho
- 100 g manjericão, só as folhas
- 200 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 10 g orégãos
- 200 g queijo de cabra amanteigado cortado em fatias finas
- 50 g mel, ou 50 g de xarope de açúcar de cana
- 40 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 13998 kJ / 3345.6 kcal
- Protein
- 90.9 g
- Sacharidy
- 79.9 g
- Tuk
- 303 g
- Nasycený tuk
- 78.1 g
- Vláknina
- 16.6 g
- Sodík
- 3843.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparregado com polenta frita
2 godz. 30 min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Empadão do mar
1 Std. 35 Min
Choco frito com maionese de alho e coentros
2 godz. 40 min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2h
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas - TM6
10 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Risoto de legumes assados e linguado
30 Min
Húmus de tremoço
20 Min