Kompatibilní verze
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g chalota
- 140 g manga madura
- 140 g abacate
- 2300 g água
- 25 g azeite
- 60 g vinagre balsâmico branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - ¾ c. chá de pimenta
- 300 g couves-de-bruxelas cortadas em metades
- 200 g couve-flor, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 200 g brócolos, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 100 g couve kale s/ os talos, cortada em tiras (2 cm aprox.)
- 50 g vinagre branco
- 4 ovos
- 4 c. chá de sementes de linhaça
- 4 c. chá de semente de girassol
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1329.1 kJ / 317.7 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 1022.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho oriental para legumes
10 min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1 godz.
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Korma de couve-flor
2hod. 20min
Salada quente mediterrânica
30min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
40min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Fritata de curgete e ricota
40min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 min