Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chalota en mitades
- 30 g de mantequilla
- 50 g de azúcar moreno
- 15 g de crema de balsámico
- 200 g de setas frescas variadas, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 30x40 cm)
- 100 g de queso gorgonzola
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2324 kJ / 555 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 36.2 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 23.9 g
- Sodík
- 742.1 mg
Alternativní recepty
Corona con verduras asadas
1h 40 min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Bundt cake salado de patata y beicon
2 godz.
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30 min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Galette de setas
1h
Tarta de queso y tomate con pesto
1h
Hojaldre de setas y beicon
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30 min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h