Kompatibilní verze
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 2 - 3 berenjenas en rodajas de 5 mm (24 rodajas)
- 250 g de cebolleta en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo negro
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de setas frescas variadas
- ½ cucharadita de sal
- 100 - 125 g de paté de hígado de cerdo ibérico
- 250 - 300 g de queso Torta del Casar en 6 trozos
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 681.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1 Std.
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45 Min
Huevos escoceses con ensalada de col
50min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 Std.
Galette de setas
1 Std.
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Fajitas cremosas de pavo con champiñones
25 min
Gratinado de brócoli, champiñón y jamón con crumble de frutos secos
1 Std. 30 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min