Kompatibilní verze
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 2 - 3 berenjenas en rodajas de 5 mm (24 rodajas)
- 250 g de cebolleta en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo negro
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de setas frescas variadas
- ½ cucharadita de sal
- 100 - 125 g de paté de hígado de cerdo ibérico
- 250 - 300 g de queso Torta del Casar en 6 trozos
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 681.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Saquito de camembert
30min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1 Std. 30 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 godz.
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45min
Hojaldre provenzal
2h
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Lasaña de champiñones
2h
Tarta de cebolla caramelizada con queso de cabra
1 Std.
Lasaña boloñesa con champiñones
1h 45min