Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar

Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar

4.5 85 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 raciones

Suroviny

  • 400 g de agua
  • 2 - 3 berenjenas en rodajas de 5 mm (24 rodajas)
  • 250 g de cebolleta en cuartos
  • 1 - 2 dientes de ajo negro
  • 20 g de aceite de oliva
  • 300 g de setas frescas variadas
  • ½ cucharadita de sal
  • 100 - 125 g de paté de hígado de cerdo ibérico
  • 250 - 300 g de queso Torta del Casar en 6 trozos
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 681.5 mg
Protein 16.9 g
Kalorie 1309 kJ / 313 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...