Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar

Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar

4.6 77 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 55min
6 raciones

Suroviny

  • de agua
    400 g
  • berenjenas en rodajas de 5 mm (24 rodajas)
    2 - 3
  • de cebolleta en cuartos
    250 g
  • dientes de ajo negro
    1 - 2
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de setas frescas variadas
    300 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de paté de hígado de cerdo ibérico
    100 - 125 g
  • de queso Torta del Casar en 6 trozos
    250 - 300 g
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 313 kcal / 1309 kJ
Protein 16.9 g
Tuk 24.2 g
Sacharidy 7.1 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sodík 681.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...