Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di radicchio a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- 150 g di robiola a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1332.3 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 514.9 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1j 30 menit
Torta salata ricotta e spinaci
2j
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1j 30 menit
Quiche di zucca ed erbette
1j 30 menit
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1j 30 menit
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta salata asparagi e ricotta
1j
Quiche alle cipolle
1j 30 menit
Lasagna radicchio e salsiccia
2j
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit