Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 269.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Burger di barbabietola
1h
Contorno di cavolo nero
20 min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Sformato vegetale
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15 min
Flan al cavolo viola
55min