Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 12.4 mg
Alternativní recepty
Zuppa frantoiana
45min
Stufato di lenticchie
1h
Crema di verdure invernale
50min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Mesciua spezzina
1h
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Lasagne di verza
2j 30 menit
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min