Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 12.4 mg
Alternativní recepty
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Minestrone d'orzo
1 Std.
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Mesciua spezzina
1 Std.
Crema di verdure invernale
50 Min
Minestra di orzo e funghi
1 Std.
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Insalata nizzarda
30 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min