Risotto al cavolo nero e Taleggio

Risotto al cavolo nero e Taleggio

4.6 96 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di scalogno
  • 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Taleggio a pezzi
  • 100 g di Fontina a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 688.6 mg
Protein 18 g
Kalorie 2353.3 kJ / 562.5 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 65.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...