Risotto al cavolo nero e Taleggio

Risotto al cavolo nero e Taleggio

4.6 87 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno
    20 g
  • di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
    100 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ¼ - ½ cucchiaino
  • di Taleggio a pezzi
    120 g
  • di Fontina a pezzi
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 562.5 kcal / 2353.3 kJ
Protein 18 g
Tuk 27.6 g
Sacharidy 65.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 16 g
Sodík 688.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...