Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di scalogno
- 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 40 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 120 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2353.3 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 688.6 mg
Alternativní recepty
Risotto carciofi e speck
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto ai carciofi
30min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min