Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g alho-francês cortado em pedaços (5 cm aprox.)
- 50 g chalota
- 2 dentes de alho
- 70 g manteiga
- 180 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 50 g vinho branco
- 550 g caldo de legumes líquido
- ½ c. chá de pimenta
- 100 g natas
- 150 g massa curta, seca
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 1 pé de salsa picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1970.4 kJ / 471 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 61.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 Min
Piza branca de Inverno
1 Std. 25 Min
Udon caseiro
1 Std.
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Sopa de alho-francês e cheddar gratinado
50 Min
Creme de couve-flor com floretes assados
45 Min
Tikka masala de frango com arroz de limão
4h 30min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Sopa miso (Misoshiru)
15 Min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min
Caril de frango com arroz
45 Min
Sopa de feijão e espinafres
30 Min