Linguine com espargos verdes e molho de queijo e amêndoa

Linguine com espargos verdes e molho de queijo e amêndoa

4.0 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 doses

Suroviny

  • amêndoa c/ pele
    100 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    10 g
  • espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    300 g
  • massa tipo linguine
    400 - 500 g
  • queijo feta cortado em pedaços
    150 g
  • queijo ricota
    150 g
  • leite
    100 g
  • natas
    120 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1005 mg
Protein 32.6 g
Kalorie 3694.9 kJ / 883.1 kcal
Tuk 41.6 g
Vláknina 8.3 g
Nasycený tuk 17.8 g
Sacharidy 97.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...