Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
nebo 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 264.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Linzensoep met spinazie
50min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3sa 45 dk
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení