Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
nebo 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 264.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1h 5min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5hod. 15min