
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
nebo 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 469.8 kcal / 1965.7 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 264.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Soba noodle mee goreng
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35min
Mallorcaanse vissoep
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Mexicaanse limoensoep
40min
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Boekweit met champignons
25min
Sous-vide miso aubergine
2hod. 45min