Zařízení & příslušenství
Goulash van linzen en champignons
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porties
Suroviny
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
264.6 mg
Protein
19.4 g
Kalorie
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
8.3 g
Nasycený tuk
12.1 g
Sacharidy
47.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Verwarmende gerechten
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1hod. 30min.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Žádné hodnocení
Balletjes met aubergines
1hod.
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min.
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min.
Hongaarse champignonsoep
30min.
Vegetarische chili
1hod. 5min.