
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne sheets
- 1 garlic clove
- 50 g brown onion cut into pieces
- 50 g carrot cut into pieces
- 30 g celery stalk cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)
- 500 g canned crushed tomatoes
- 250 g ricotta cheese drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 561 kcal / 2352 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.