Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne sheets
- 1 garlic clove
- 50 g brown onion, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 30 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g eggplant, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 500 g canned crushed tomatoes
- 250 g ricotta cheese, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min.
Filo spinach slice
55 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Spinach and artichoke penne
1h 5 min.
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.