Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 381.5 mg
Alternativní recepty
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Bougatsa
1 Std.
Sformatini patate e porri
55min
Insalata capricciosa
20 min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min