Zařízení & příslušenství
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Příprava 5min.
Celkový 10min.
500 gramů
Suroviny
-
3 stroužku česneku
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (5 mm)
-
150 gramů hrušek na kousky (2 cm)
-
40 gramů jablečného octa
-
130 gramů korejské chilli pasty
-
20 gramů světlé sójové omáčky
-
30 gramů medu
-
2 špetky hrubé mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 gramů
Sodík
9921.1 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2530.3 kJ /
604.8 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
118.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Žádné hodnocení
Malajské kokosové kuře
10hod.
Quiche s batáty a mletým masem
1hod. 45min.
Krokety se šunkou a kozím sýrem
9hod. 20min.
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Žádné hodnocení
Křupavá sekaná
1hod.
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5hod. 15min.
Tzatziki
20min.
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.