Zařízení & příslušenství
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Příprava 5min.
Celkový 10min.
500 gramů
Suroviny
-
3 stroužku česneku
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (5 mm)
-
150 gramů hrušek na kousky (2 cm)
-
40 gramů jablečného octa
-
130 gramů korejské chilli pasty
-
20 gramů světlé sójové omáčky
-
30 gramů medu
-
2 špetky hrubé mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 gramů
Sodík
9921.1 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2530.3 kJ /
604.8 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
118.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Tandoori marináda
10min.
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
50min.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min.
Sýrové fondue s bagetou
25min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1hod. 5min.
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Char siu marináda
10min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Guacamole
5min.