Zařízení & příslušenství
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Příprava 5min.
Celkový 10min.
500 gramů
Suroviny
-
3 stroužku česneku
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (5 mm)
-
150 gramů hrušek na kousky (2 cm)
-
40 gramů jablečného octa
-
130 gramů korejské chilli pasty
-
20 gramů světlé sójové omáčky
-
30 gramů medu
-
2 špetky hrubé mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 gramů
Sodík
9921.1 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2530.3 kJ /
604.8 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
118.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min.
Tandoori marináda
10min.
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Veganský sýrový dip a rajčatová salsa s nachos
20min.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.