Zařízení & příslušenství
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Příprava 5min.
Celkový 10min.
500 gramů
Suroviny
-
3 stroužku česneku
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (5 mm)
-
150 gramů hrušek na kousky (2 cm)
-
40 gramů jablečného octa
-
130 gramů korejské chilli pasty
-
20 gramů světlé sójové omáčky
-
30 gramů medu
-
2 špetky hrubé mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 gramů
Sodík
9921.1 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
2530.3 kJ /
604.8 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
118.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Tandoori marináda
10min.
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4hod.
Červené rybí kari
30min.
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1hod.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min.
Char siu marináda
10min.
Napa Kimchi
15hod.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.