Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 141 mg
Alternativní recepty
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Yellow chicken curry with rice
1h
No fail mash potato
20 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Creamy vegetable rice
25 Min