Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.2 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water to soak
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    260 g
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • pecorino cheese grated
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 141 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 1517.5 kJ / 362.5 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 49.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...