Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g jagung muda, potong-potong (sekitar 2 cm)
- 20 g jahe segar, potong-potong (sekitar 2 cm)
- 1 sdm arak beras
- 4 sdm air
- ¼ sdt bubuk lada putih
- ½ sdt garam
- ½ sdt gula
- ½ sdt kecap asin
- 350 g daging babi cincang
- 20 g minyak wijen
- 2 sdm serpihan rumput laut (wakame flake), tambahkan air untuk merendam dan peras hingga kering, potong dadu (sekitar 1 cm)
- 30 g daun bawang, daun bawang cincang
- 30 lembar kulit pangsit
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 241.7 kJ / 57.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.4 g