
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g jagung muda potong-potong (sekitar 2 cm)
- 20 g jahe segar potong-potong (sekitar 2 cm)
- 1 sdm arak beras
- 4 sdm air
- ¼ sdt bubuk lada putih
- ½ sdt garam
- ½ sdt gula
- ½ sdt kecap asin
- 350 g daging babi cincang
- 20 g minyak wijen
- 2 sdm serpihan rumput laut (wakame flake) tambahkan air untuk merendam dan peras hingga kering, potong dadu (sekitar 1 cm)
- 30 g daun bawang daun bawang cincang
- 30 lembar kulit pangsit
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 57.8 kcal / 241.7 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 2.5 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pangsit Ayam Jamur
Žádné hodnocení
Kalguksu (Sup Mi Ayam)
1hod. 15min
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení