Franse brunch

Franse brunch

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porties

Suroviny

Bramenjam met Crémant en vanille
  • braambessen
    500 g
  • geleisuiker 2:1
    250 g
  • citroensap
    20 g
  • vanillestokje alleen het merg
    ½
  • schuimwijn type Crémant
    100 g
Financiers
  • gepelde amandelen
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    150 g
  • bloem
    50 g
  • pure poedersuiker
    170 g
  • vanillestokje alleen het merg
    ½
  • eiwit (5 middelgrote eiwitten)
    150 g
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
  • water
    600 g
  • broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)
    150 g
  • Gruyère kaas in stukken
    120 g
  • bloem
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)
    50 g
  • melk
    300 g
  • gemalen nootmuskaat
    ½ tl
  • zout
    1 ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    1 tl
  • wit brood
    20 sneetjes
  • gekookte ham
    10 sneetjes
  • vers peterselieblad
    10 g
  • vers korianderblad
    10 g
  • verse bieslook in kleine ringen gesneden
    10 g
  • verse geitenkaas in stukken
    200 g
  • eieren
    8
  • kleine vijgen gesneden in achtsten
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1552.5 mg
Protein 37.2 g
Kalorie 4353 kJ / 1040.4 kcal
Tuk 48.3 g
Vláknina 9.7 g
Nasycený tuk 23.6 g
Sacharidy 115 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...