Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzi (2x2 cm)
- 300 g di calamari freschi a striscioline
- 320 g di riso Venere (cottura 25 minuti)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 146.5 mg
Alternativní recepty
Cous cous con verdure invernali
40 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40 min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 godz.
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50min
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cous cous di verdure con branzino
30 min