Zařízení & příslušenství
Matzeballen
Příprava 20min.
Celkový 50min.
16 stuks
Suroviny
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (volitelně) een klein stukje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
216 mg
Protein
3 g
Kalorie
364 kJ /
87 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chanoeka
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Žádné hodnocení
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Žádné hodnocení
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Vegan challah brood
2hod. 30min.
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min.
Hornazo
Žádné hodnocení
Halloween quiche
2hod.
Maanzaad-mayonaise
Žádné hodnocení
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Žádné hodnocení