Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 216 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Aardappel pannenkoeken
45min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Quinoasalade
40min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Mojito
10min
Lolly's
40min