Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 216 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Worteltaart
2 godz.
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Mojito
10 Min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30min
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Gestoomde aardappelkroon
50min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Profiteroles
2 godz.
Hartenbroodjes
1h
Maanzaad-mayonaise
Žádné hodnocení
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min