Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ui in stukken
- 3 knoflookteentjes, gepeld en gehalveerd
- 30 g olie
- 200 g nieuwe aardappelen
- 125 g gedroogde bonen, 12 uur geweekt en uitgelekt
- 50 g parelgerst
- 1 laurierblad, gedroogd
- 400 g rundvlees in stukken
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ¾ g gemalen zwarte peper of naar smaak
-
800
g runderbouillon
nebo 800 g water en 1 blokje runderbouillonconcentraat
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Protein
- 130 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 24 g
- Sodík
- 5072 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Zonnige groentetaart
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min