Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di ravanelli lavati e privati delle foglie
- 1 spicchio di aglio
-
½
mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo ½ mazzetto di coriandolo fresco - 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di pinoli, tostati
- ¼ di cucchiaino di sale
-
600
g di filetto di merluzzo, con o senza pelle, in 4 pezzi
nebo 600 g di filetto di pesce, tipo pangasio (tagliato in 4 pezzi) - 500 g di acqua
- pepe macinato
- 1 cipollotto, a fette sottili
- 1 baguette a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1768.7 kJ / 422.7 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 401.8 mg
Alternativní recepty
Uova strapazzate
20 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Frutta secca dolce e speziata
1j
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Insalata di polpo e patate
2j
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Gamberi e calamari speziati
20 min
Frittata di albumi con zucchine
30 min