Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

4.6 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 800 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
  • 40 g di burro
  • 3 cipolle rosse a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di mascarpone
  • gherigli di noci a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1022.4 mg
Protein 15 g
Kalorie 2276.9 kJ / 544.2 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 13.2 g
Sacharidy 69.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...