Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
TM5 TM6

Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

4.6 (18 hodnocení)

Suroviny

Gnocchi

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 10 g di sale

Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci

  • 40 g di burro
  • 3 cipolle rosse a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di mascarpone
  • gherigli di noci, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2276.9 kJ / 544.2 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
69.4 g
Tuk
23.3 g
Nasycený tuk
13.2 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
1022.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty