Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1022.4 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Torta estasi
45 min