Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla, a metà
- 40 g di burro
- 450 g di patate a pasta gialla, pelate e a cubetti (2 cm)
- 450 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 100 g di acqua
- 50 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 salsicce di maiale tipo bratwurst
- 1 cucchiaino di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di crema di rafano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481.8 kJ / 354.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 613.3 mg
Alternativní recepty
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 phút
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1ωρ. 20 λεπτ.
Entrecote con risotto ai funghi
Žádné hodnocení
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h