Zařízení & příslušenství
Celeriac Remoulade
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
140.7 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tuk
33.8 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1hod. 20min.
Courgetti with Bolognese Sauce
40min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1hod. 15min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min.
Pomegranate and Mint Marinade
5min.
Pea and Mint Soup
20min.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1hod. 25min.
Spiced Herbed Nuts
40min.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min.
White Bean and Feta Dip
5min.