Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 694 mg
Alternativní recepty
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Raw Asian Salad
10min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
German Brunch
Keine Bewertungen
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min