
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 1 aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes diced
- 40 g pickled capers drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 123 kcal / 515 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy courgette soup
25min
Tomato sauce
40min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Chicken Tagine
25min
Minestrone
45min
Ratatouille
40min
Minestrone
45min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Aubergine and Almond Dip
20min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min
Tomato Sauce
40min