Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pea Gazpacho
4h 15min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 dk
Pissaladière
1sa 30 dk
Minestrone
45min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Ratatouille
40min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1sa
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Provençal tart
1h 15min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Courgettes with Corn
25 dk