Zařízení & příslušenství
Sicilian Caponata
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tuk
6.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Marinades
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Creamy Courgette Soup
25min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Asparagus and Pea Pasta
20min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.