Sicilian Caponata
TM6 TM5

Sicilian Caponata

3.6 ( 12 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g olive oil
  • 1 aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
  • 2 red peppers cut in eighths (approx. 200 g)
  • 1 red onion cut in eighths (approx. 120 g)
  • 2 celery stalks cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes diced
  • 40 g pickled capers drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 2 sprigs fresh basil leaves chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
123 kcal / 515 kJ
Protein
2.1 g
Tuk
6.5 g
Sacharidy
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty