
Zařízení & příslušenství
Sicilian Caponata
Příprava 5min
Celkový 30min
6 portions
Suroviny
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Protein
2.1 g
Tuk
6.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Marinades
11 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko