Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Ratatouille
40 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Ratatouille
40 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Pistachio Pesto
10 Min
Springtime Risotto
55 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min