Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Raw Beetroot Soup
5min
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Ratatouille
40 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min