Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
TM6 TM5

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola, a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
419.4 kJ / 100.3 kcal
Protein
5.2 g
Sacharidy
13.8 g
Tuk
3.1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
231.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty