Kompatibilní verze
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di farina di ceci
- 50 g di farina tipo 00
- 480 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 - 7 g di sale
- formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
- rucola, a piacere
- pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 419.4 kJ / 100.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 231.5 mg
Alternativní recepty
Piadina (vegan)
45 dk
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Burger ceci e rucola
40min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1sa
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 dk
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Hummus ai pomodorini
1sa
Chips mais e lenticchie
35 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1sa 30 dk
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Falafel alle carote con salsa tahini
1sa