Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca (risoni)
- 200 g di formaggio feta, sbriciolato
- 80 g di olive verdi e nere denocciolate tagliate ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2402 kJ / 571 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Pollo con couscous
45min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Caponata di lenticchie
1u.
Shake allo yogurt e mango
10 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Delizie di mela e meringa
2h
Zuppa di arance e zucca
35min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1u.
Curry verde di pollo
55min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení