Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca (risoni)
- 200 g di formaggio feta, sbriciolato
- 80 g di olive verdi e nere denocciolate tagliate ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2402 kJ / 571 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Dal di lenticchie
35 Min
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Žádné hodnocení
Risotto di farro con barbabietola
35 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Guacamole
5 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min