Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Tuk
- 89.4 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di porri e orzo
45 min
Canederli agli spinaci
2óra 30p
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 Min
Curry di ceci (vegan)
1h
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Bulgur all'arancia con verdure
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Canederli al formaggio
1h
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1u. 10min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Hummus ai pomodorini
1h
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 godz. 30 min