Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Tuk
- 89.4 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1u.
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Raita di carote e barbabietola
25 min
Riso e salsiccia di Hong Kong
55min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h
Ramen giapponese
1h 40min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1u.