Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Tuk
- 89.4 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake basca
4h
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Zuppa di baita
45min
Pane frattau
1h
Baked Beans
14 Std. 5 Min
Sformato di pasta e chorizo
30min
Baguette ripiene
5h
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Zuppa Thenthuk
1h
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Vichyssoise
6 Std.