Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 120 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 uovo
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di porri a fette spesse
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 g di sale
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di petto di tacchino cotto, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di verdure miste fresche (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di paprika dolce o affumicata
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Protein
- 215.8 g
- Sacharidy
- 392 g
- Tuk
- 203.9 g
- Nasycený tuk
- 96.7 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 7605.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa spagnola
1 godz.
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1h 10min
Pane maritato
30 min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Tartellette Banoffee
1h 30min
Tortino di pollo
30 min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 godz.
Pasticcio di pesce e patate
1h 10min
Soufflé di pesce
1 godz.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 godz.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min