
Kompatibilní verze
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Groene salade
- 120 - 150 g komkommer gesneden (2-3 mm)
- 40 g rucola
- 40 g verse bladspinazie
- 2 - 3 takjes verse dille blaadjes
-
2 - 3
takjes verse munt blaadjes
nebo 2 - 3 takjes verse basilicum blaadjes - 60 g rode ui gehalveerd
- 50 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl gemalen koriander
- 1 el witte azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- ¼ tl zout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- 2 - 3 snuifjes suiker
Gepocheerde eieren en assemblage
- 2 - 3 takjes verse dille blaadjes
- ½ - 1 knoflookteentje
- 250 - 300 g Griekse yoghurt
- 2 - 3 snuifjes zout
- 1700 g water
- 50 g witte azijn
- 4 eieren
- olie
- 4 el boter
- 1 tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 tl gedroogde chilivlokken
- ½ tl sumak
- 2 snuifjes zout
- 2 - 4 el microgreens (volitelně)
- wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren geroosterd, om te serveren
- verse dille alleen blaadjes, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 662 kcal / 2769.8 kJ
- Protein
- 25.8 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 17.6 g
- Sodík
- 903.3 mg