Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- 2 rametti di aneto fresco, solo le foglie
- 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, in pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pepe rosso in grani
- ½ cucchiaino di sale
- 3 avocado
- 30 g di germogli misti
- 6 fette di pane bianco, tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 435.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avocado toast
7h
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Insalata di gamberi estiva (Bimby Friend)
30 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min
Mousse salmone e aneto
10 Min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1 Std.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25 min
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40 Min