Zařízení & příslušenství
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Peruvian Ceviche
1hod. 15min.
Shrimp stuffed bell peppers
1hod. 25min.
Squid à la provençale
55min.
Cream of red pepper and ginger soup
50min.
Stuffed Vegetables
1hod. 5min.
Baked spinach and eggs
40min.
Tomato rice
30min.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min.