Zařízení & příslušenství
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1sa 5 dk
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 dk
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1sa 40 dk
Ratatouille
40 dk
Tomato rice
30 dk
Stuffed vegetables
1sa 5 dk
Seitan Pie
2sa 10 dk
Carrot and Peanut Bake
55 dk
Stuffed Vegetables
1sa 5 dk
Lentil and chorizo stew
3sa 45 dk
Apple cake
1sa