Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 30 g di burro
- 2 cucchiaino di sale
- 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2 cm)
- 20 g di pinoli
- 100 g di funghi champignon cremino, a fette (circa 5 mm)
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 1200 g di acqua
- 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto funghi e spinaci
55 min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Lasagne di zucca
1h
Risotto funghi e scamorza
45 min
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Lasagne ai funghi
2h