Pappardelle invernali zucca e funghi
TM6

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.2 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino, a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1821 kJ / 435.3 kcal
Protein
16.3 g
Sacharidy
63.3 g
Tuk
14.5 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
5.8 g
Sodík
1.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty