Pappardelle invernali zucca e funghi

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.1 31 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1.3 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1821 kJ / 435.3 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 63.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...