Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1400 g di acqua
- 700 g di patate a pasta farinosa
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Salsa alle zucchine
- 300 g di zucchine senza le estremità
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 10 g di foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1466.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Riso e lenticchie
45min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Spaghetti alla siciliana
30min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Pentolata di riso e zucca
50min
Pasta alla mugnaia
2h
Risotto alla zucca
30min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Lenticchie con riso e mela
2h 35 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h